Over ons

In het “Stokstraatkwartier” in Maastricht, een bekende hotspot voor (echte) modeliefhebbers, vind je onze boetiek, Colette Maastricht. In de Maastrichter Smedenstraat op nog geen 10 meter van de Wolfstraat.

In 2013, Cuplé Maastricht opende als single brand store voor het Spaanse modemerk Cuplé. Nu enkele jaren later hebben we ondersteunende kledingmerk en schoenen merken toegevoegd en creëren we een interessante synergie tussen onze verschillende merken.
2020 Cuplé Maastricht ondergaat en metamorfose en naamswijziging, vanaf augustus 2020, gaan we verder onder onze eigen naam: Colette. Als je op zoek bent naar een comfortabele, casual sjieke maar ook bijzondere en modieuze outfit, dan is Colette in de Maastrichter Smedenstraat jouw winkel. Bovendien kunnen wij je adviseren en helpen om de outfit compleet te maken voor elke gelegenheid die je in gedachten hebt.
Colette (voorheen Cuplé Maastricht) staat inmiddels bekend om zijn kleurrijke collecties, interessante prints en unieke  producten. Alles zorgvuldig door ons persoonlijk, met passie en heel veel liefde, voor u uitgezocht!
Schoenen, kleding en meer…

Ons doel is om u duurzame producten aan te bieden met een uitstekende kwaliteit die meerdere seizoenen meegaat, keer op keer. Tijdloos chic en bewust goed gekozen door ons, speciaal voor jou! You are gorgeous in every way…

Volg Colette op Facebook

Onze producten

Kleding

Kleding

Of je nu op zoek bent naar een casual, chique of elegante stijl, binnen onze verschillende merken vinden wij jouw look. Verdeeld over onze winkels vind je een interessante mix van merken, uit landen als: Italië, Frankrijk, Nederland, Denemarken en Spanje.
Schoenen

Schoenen

Spanje heeft een verbazingwekkende rijke geschiedenis in het produceren van schoenen. Naar onze mening zijn merken uit Spanje veel boeiender in vergelijking met andere landen. Onze schoenen zijn handgemaakt in Spanje, come in and fall in love…
Tassen & meer

Tassen & meer

Hoe leuk is een bijpassende tas voor je outfit, het klinkt heel eenvoudig en zelfs logisch, maar in werkelijkheid oh zo moeilijk te vinden. In onze collecties streven we naar een goede synergie tussen de stijlen. Perfect bijpassende items zijn logisch, kom eens kijken.

The Founders

Ria Bodenstedt, hard working businesswomen who thought it was
time to do something completely different after 20+ years
working at The Bank…

Alain Bodenstedt, entrepreneur who made his career in
Digital Signage and decided to join Ria in her adventure. No regrets!

This is us, Ria and Alain Bodenstedt, after another successful buying in Spain.

Ria and Alain Bodenstedt