Over ons

Het Begin

In 2013 opende Cuplé Maastricht als single brand store met het Spaanse modemerk Cuplé. Door de jaren heen hebben we ondersteunende kledingmerken en accessoires toegevoegd. Hierdoor creëren we een interessante synergie tussen onze verschillende merken en items.
 We ontgroeiden het Cuplé concept, belangrijke beslissingen moesten gemaakt worden, tijd om onze vleugels uit te slaan en onze eigen droom na te streven.

Colette Maastricht

Begin 2023, net voor ons 10 jarige bestaan, ondergaat ons boetiekje een grote metamorfose en naamswijziging. Dag Cuplé Maastricht, hallo en welkom Colette Maastricht. In onze vernieuwde boetiek hangt een aangename relaxte, soms wat hectisch maar vooral vriendelijke, huiselijke sfeer. Het “huiskamer” gevoel wordt enigszins versterkt door onze nieuwe inrichting. Warme kleuren, mooie accenten en comfortabele karpetten, dit alles tot aan de paskamers toe!

Als je op zoek bent naar een comfortabele, casual sjieke maar vooral bijzondere en modieuze outfit, dan is Colette in de Maastrichter Smedenstraat jouw “go to” winkel. Bovendien kunnen wij je adviseren en helpen om de outfit compleet te maken, voor elke gelegenheid die je in gedachten hebt. 
Colette Maastricht staat inmiddels bekend om zijn kleurrijke collecties, interessante prints en unieke  producten. Alles zorgvuldig door ons persoonlijk, met passie en heel veel liefde, voor jou uitgezocht! Kleding, schoenen en meer…

Ons doel is om jou duurzame producten aan te bieden met een uitstekende kwaliteit die meerdere seizoenen meegaat, keer op keer. Tijdloos chic en bewust goed gekozen door ons, speciaal voor jou! You are gorgeous in every way…

De Eigenaren

Bio:
Ria Bodenstedt-Heimbach,
gedreven zakenvrouw die het roer compleet omgooide, na meer dan 20+ jaar gewerkt te hebben bij De Bank… Nu 10 jaar later; ‘Love my work, Lover my LIFE!
Alain Bodenstedt,
entrepreneur die carrière heeft gemaakt in Digital Signage en op een gegeven moment besloot om Ria’s avontuur te delen. Geen spijt!

Onze producten

Kleding

Kleding

Of je nu op zoek bent naar een casual, chique of elegante stijl, binnen onze verschillende merken vinden wij jouw look. In onze winkel vind je een interessante mix van merken, uit landen als: Italië, Frankrijk, Nederland, Denemarken en Spanje.
Schoenen

Schoenen

Spanje heeft een verbazingwekkende rijke geschiedenis in het produceren van schoenen. Naar onze mening zijn merken uit Spanje veel boeiender in vergelijking met andere landen. Onze schoenen zijn handgemaakt in Spanje, come in and fall in love…
Tassen & meer

Tassen & meer

Hoe leuk is een bijpassende tas voor je outfit, het klinkt heel eenvoudig en zelfs logisch, maar in werkelijkheid oh zo moeilijk te vinden. In onze collecties streven we naar een goede synergie tussen de stijlen. Perfect bijpassende items zijn logisch, kom eens kijken.

Onze Merken

Onze Webshop