Veiligheid voor alles

Onze winkels hebben inmiddels weer de reguliere openingstijden.

Gezellig shoppen bij Colette, op afspraak

[forminator_form id=”9289″]

We willen een aantal opties introduceren om het winkelen voor jou tijdens deze Covid tijd veiliger en aantrekkelijker te maken.

Private shopping
Buiten de nieuwe openingstijden helpen we je graag verder. Neem gerust even contact op met ons om een persoonlijke afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je met ons en onze medewerkers alleen in de winkel bent.

Contacteer ons via Email:
info@colettemaastricht.nl
Je kunt ons ook een bericht sturen via de WhatsApp knop rechts onder.
Bellen kan natuurlijk ook nog altijd hahaha.

Wij bezorgen
Je wilt iets nieuws, maar je kunt onze winkels niet bezoeken… Je probeert je nieuwe items liever in uw veilige thuisomgeving… Helemaal geen probleem, we helpen je graag.

Laat ons weten wat je leuk vindt, je kunt onze looks “shoppen” in onze rubriek “Shop the Look”. Helaas worden niet al onze sets hier vermeld, maar het zou een goede indruk en een goede basis moeten geven om je op weg te helpen met het samenstellen van uw perfecte gewenste outfit. We kijken ernaar uit om met je te communiceren via WhatsApp (bij voorkeur) en je stijlen te vinden via foto en video. We kunnen je deze outfit opsturen onder normale winkel aankoopvoorwaarden.
Binnen een straal van 30KM van onze winkels leveren wij gratis!!! (Alleen NL)

Veilig winkelen
Bij Colette Smedenstreet hebben we twee paskamers met een grote onderlinge afstand, we kunnen je helpen en adviseren, met voldoende afstand tussen elkaar. We houden ook actief het verkeer in de winkel in de gaten en staan slechts een bepaald aantal klanten tegelijk toe. Voor je maximale veiligheid.

Bij Colette Stokstraat geven we er de voorkeur aan om je op een één op één niveau te helpen, uiteraard op gepaste afstand. Met deze aanpak hopen we ons serviceniveau te maximaliseren en de contactimpact te minimaliseren.

We zullen proberen deze pagina regelmatig bij te werken met nieuwe updates over de lopende zaken, openingstijden en gezondheidsvoorzorgsmaatregelen, gerelateerd aan onze winkels.

Blijf gezond, we hopen je snel te zien
Vriendelijke groeten
Ria & Alain en ons super team